Hjemmets samlingspunkt

Spisebordet er kanskje den viktigste plassen i huset hvor det ikke bare spises, men det er selve samlingspunktet for familie og venner. Det er her det jobbes, gjøres lekser, snakkes, skravles, kommuniseres, diskuterer og man finner løsninger. Gode samtaler oppstår og den sosiale hyggen dyrkes, og ofte drar det ut i de lange nattetimer før bordet ryddes av og gjøres klar for en ny dag. Minner har blitt skapt, atter en gang, rundt et bord.

Form og farge

Så hvilket bord skal man velge når man skal bytte ut det gamle? Det første du bør starte med hvor stort bord du faktisk har plass til i hjemmet ditt og hvilken fasong bordet bør ha. Deretter dukker valgets kvaler opp når det kommer til hvilken stil, bordplate og bordben du ønsker å smykke ditt hjem med. Ønsker du et massivt uttrykk eller heller du mer til den mer enkle og stramme stilen? Bordben er kanskje prikken over i´en og selve kronen på verket når det kommer til spisebord. Kule skråben, stålben eller den klassiske stilen. Ønsker du å drømme deg videre bort, kan du se utvalget her.

Tenk utenfor boksen

Ikke glem at spisebordet har flere bruksmuligheter og kan brukes til så mye annet enn bare å nyte et måltid. Det er også et hyggelig sted hvor man kan sitte og jobbe. Så kanskje du setter deg ned på den flotte, nye spisestuen din, rigger deg til, enten alene eller mens de andre i familien er hjemme, setter på kaffen og tar deg av ukens fakturahåndtering, utlegg eller reiseregninger i Ibistic.no. For enklere blir det faktisk ikke. Ibistic sørger for en enkel, smart og effektiv regnskapsføring av dine bilag, fakturaer, refusjonskrav, reiser og utlegg. På denne måten blir din hverdag smartere og du frigir unødvendig tid og frustrasjon – slik at du kan bruke tiden din på nettopp det du ønsker. Uten unødvendig stress og papirer som flyter. Enkelt og greit.

Author: Jessica Daniels

Share This Post On